Europa 2 - Maxximum muziky

Cara Delevingne je v slzách. Vyhorela jej vila a pri požiari sa zranili dvaja ľudia

Svetovej topmodelke a herečke sa zrútil svet. Care Delevingne pred pár dňami vyhorela vila. Pri požiari, ktorý zachvátil jej luxusnú vilu, sa zranili dvaja ľudia, uvádza portál CNN. Požiarnici dostali hlásenie o požiari v piatok v skorých ranných hodinách.

Keď dorazili na miesto, z domu šľahali plamene. Na mieste zasahovalo 94 hasičov a dve hodiny im trvalo, kým dostali požiar pod kontrolu. Avšak, dom sa podariť nepodarilo – strecha sa prepadla a zostala po ňom len rujny. Modelka sa vo vile v dobe požiaru nenachádzala. V tom čase bola v Londýne, kde predstavovala svoju divadelnú show.

Práve jeden z hasičov musel byť prevezený do nemocnice. Ďalšou zranenou bola osoba, ktorá sa nachádzala vo vnútri domu. Tú museli podľa dostupných zdrojov previezť do nemocnice, pretože sa nadýchala dymu. Cara napísala, že má zlomené srdce a že tomu nemôže uveriť, ako sa človeku dokáže v priebehu pár sekúnd zmeniť celý život. Zároveň sa poďakovala všetkých hasičom a fanúšikom priblížila, jej mačičky, ktoré miluje, prežili a sú v poriadku.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach