Europa 2 - Maxximum muziky

Iggy Azalea končí s rapom. Záľubu našla v postovaní pikantných fotiek

Od svojho debutu so skladbou Fancy sa Iggy Azalea poriadne zmenila. Nemôžeme sa tomu ani čudovať, veď od vydania prešlo už 10 rokov a ak patríš k jej followerom, určite ti neušlo, že má za sebou niekoľko plastických vylepšení. Raperka, ktorá je aj matkou 3,5 ročného synčeka Onyxa, teraz ale šokovala všetkých svojich hudobných priaznivcov.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Rap ju robiť už nebaví a má inú zábavku: Postovanie sexi fotiek na svoj OnlyFans, čím si chce aj zarábať. Naznačuje tomu aj jej bio na Instagrame, kde má napísané, že kedysi robila hudbu, teraz robí spoločnosť.

Nejde však o žiadne dohady, so svojím plánom išla von na svojom profile na platforme X, kde napísala: „Toto bude dlhé, a tak tomu venujte pozornosť len v prípade, že ma milujete. Ak si to chcete prečítať a nemilujete ma, ste divní, ale varovala som vás,“ začala hneď v úvode.

Nedokončí 4. štúdiový album

„Vždy som bola človek, ktorého teší, keď môže byť kreatívny a keď vidí, ako jeho nápady ožívajú. Dlhý čas som používala práve hudbu, cez ktorú som vysielala svoje šialené myšlienky do celého sveta. Viem, že si mnohí myslia, že som bola vyšikanovaná z hudobného priemyslu, ale na týchto tvrdeniach som sa vždy len zasmiala, pretože mňa by nikto z nikadiaľ nevytlačil, pretože som príliš tvrdohlavá. Nemám rada, keď si o mne ľudia myslia, že sa vzdávam,“ vyvrátila niektoré klebety a priblížila, že momentálne sa cíti lepšie a je viac šťastnejšia pri tvorení dizajnov a v kreatívnych smeroch ako v tvorení hudby.

V príspevku ďalej napísala, že pre mnohých toto vyjadrenie nie je šokom, no ďalej nebude pokračovať v tvorbe 4. štúdiového albumu, na ktorom začala pracovať. V rozhovore pre portál Barstool Sports, na ktorý dokazuje český portál idnes.cz, priblížila svoje ďalšie smerovanie.

„Zistila som, že sa ľuďom páči, keď som sexi, a tak budem viac sexi,“ povedala. Speváčka sa bez tvorenia hudby vraj dobre zaobíde a nebude trieť biedu. Podľa portálu ladbible.com sa odhaduje, že vďaka svojmu profilu na OnlyFans dokáže mesačne zarobiť až 9,2 milióna dolárov. Jej mesačné predplatné si vieš kúpiť za 20,99 dolárov, čo jej denne generuje približne 307-tisíc dolárov, odvoláva sa spomínaný portál na Tuko News.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach