Europa 2 - Maxximum muziky

Bola opitá?! Timea z Ruže pre nevestu reaguje na obvinenia

Po zhliadnutí poslednej epizóde Ruža pre nevestu sa v slovenskom šoubiznise strhol menší „fight“. Do podcastu SNAMI prijali pozvanie bývalé účastníčky prvej série Priscilla a Mirka. Keďže sa slovenský šoubiz momentálne točí okolo tejto reality šou, ani Oski a Svetozár nevynechali túto tému a  svojich hostiek sa pýtali na názor na druhú sériu.

Počas rozhovoru Svetozár označil psychologičku Timeu, ktorá bola do šou nasadená ako tajná agentka, za opitú. Malo sa to stať počas súkromného rozhovoru so ženíchom Radkom, kde sa jej pýtal na jej odborný pohľad na jednotlivé dievčatá. Chalani ako „dôkaz“ použili aj malú ukážku z tohto rozhovoru, ktorý mal ich tvrdenie podporiť.

Tieto vyjadrenia sa však dostali aj ku samotnej Timei, ktorá na reakciu nenechala dlho čakať. Oski Barami, ktorý je jeden z moderátorov, postol tento úryvok z rozhovoru aj na svoj Instagram.

Pod príspevkom sa vyjadrila aj samotná Timea, ktorá napísala: „Ahoj Oskar, ocenila by som, keby najbližšie kontaktuješ mňa, ak niečo chceš o mne natočiť, pretože ja som bola člen štábu, len som bola infiltrovaná medzi dievčatami, aby to bolo prínosnejšie, aj pre diváka zároveň zaujímavejšie. Ja alkohol nepijem, keďže som na neho alergická. Navyše, je veľmi podstatné brať na zreteľ aj to, že som tam bola pracovne a NIKDY by som si nedovolila popritom, ako pracujem. A podľa mňa by mi to nedovolili ani, keďže som tam mala pracovnú úlohu a nebola som tam ako účastníčka. Keď chcete „komentovať“= robiť si srandu z nás, čo sme tam pracovali, tak nech to je to aspoň s pozitívnym podtónom a nie „podľa seba, súdim teba“. Ďakujem za porozumenie a pekný zvyšok večera prajem.“

Oski po tomto komentári upravil popis v príspevku na: „POZOR : Nevieme, či bol niekto opitý v show a iba vtipne poukazujeme na niečo, čo sme si všimli a prišlo nám to smiešne. Všetko sú to len domnienky. Žiadne fakty“.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach