Europa 2 - Maxximum muziky

Kto (ne)bude novým agentom s povolením zabíjať? Tajomstvo okolo Bonda sa prehlbuje

Fanúšikovia sa začali tešiť predčasne po tom, ako sa v médiách objavila správa, že novým Jamesom Bondom sa stane sexi Aaron Taylor-Johnson. Pred pár hodinami sme sa však dozvedeli, že to nie je úplne pravda a herec sa od týchto tvrdení dištancuje a hovorí, že ide o klebety, uvádza portál independent.co.uk.

Klebety sa začali šíriť ešte začiatkom minulého roka po tom, ako sa objavili informácie o tom, že producentka bola ohúrená hercovým výkonom na „testovacej klapke“, píše ďalej spomínaný portál. Portál The Sun priniesol informáciu, že to, kto stvárni nového Bonda, je rozhodnuté.

Zároveň tvrdili, že zmluva je už na hercovom stole a čaká sa len na jeho podpis. Portál CNN však túto informáciu nepotvrdil, práve naopak, vyvrátil. Podľa ich informácii Aaron Taylor-Johnson nebude novým agentom 007.  Zdá sa teda, že nová rola je zabalená rúškom tajomstva viac, ako obvykle.

V minulosti sa tiež špekulovalo, že agenta s povolením zabíjať mal stvárniť Tom Holland. Taktiež sa hovorilo, že by nového Jamesa Bonda mohol stvárniť Idris Elba. Aj napriek tomu, že ako on sám povedal, to, že jeho meno vôbec padlo ako možnosť, ho veľmi poctilo, avšak, niektorí ľudia by s jeho výberom neboli spokojní, píše ďalej spomínaný web.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach