Europa 2 - Maxximum muziky

Môže mať vzťah svoju vlastnú melódiu? Alan Murin má v hlave tú svoju stále Dokola

Alan Murin vydáva nový song a ty by si si ho mal vypočuť. Vizuál k nemu sa natáčal v slnečnom Los Angeles a spevák priblížil, o čom novinka vôbec je a asi ťa neprekvapí, že je o láske. „Skladba je o tom, že neviem prestať myslieť na jednu mladú slečnu. Keď som ju po nejakom čase stretol, tak som zistil, že som stále neprekonal svoje city. Neviem na ňu prestať myslieť a melódia o nej mi stále hrá dokola v hlave,“ povedal Alan Murin o svojej novej skladbe Dokola. Tá vznikla v priebehu minulého roka a je čistu autorskou tvorbou talentovaného umelca.

Videoklip ku skladbe sa nakrúcal na Venice Beach v Spojených štátoch amerických. Na záberoch možno vidieť Alana, ako sa vozí na kolotoči. To vizuálne podporuje text skladby Dokola, že je to rovnaké ako pri myšlienkach na inú osobu. Ani teraz sa z toho kolotoča nevie vymaniť. Samotná skladba má veľmi chytľavý text aj melódiu. Môže sa stať, že po jej vypočutí ju pár hodín, alebo aj dní, nebudeš vedieť dostať z hlavy.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Či už sa teda človek spamätáva z rozchodu alebo stretol niekoho výnimočného, skladba mu určite zarezonuje. Alan Murin vydal pred mesiacom prvý medzinárodný singel Still Love You, ktorý si našiel svoje miesto nielen v slovenských a českých rádiách, ale aj v rádiách v Belgicku, Kanade či Rumunsku.

Druhá tohtoročná, tentokrát opäť slovenská skladba je pre neho takisto míľnikom v kariére.„Dokola štartuje novú éru v mojej hudobnej produkcii. Je to nová etapa zvuku, ktorý odo mňa priaznivci dostanú,“ prezradil Alan. Začal pracovať so žánrami, s ktorými v minulosti nepracoval a venuje viac pozornosti produkcii. „Dokola je takým predelom medzi tvorbou pred touto skladbou a po tejto skladbe. Čo bude nasledovať, nechajte sa prekvapiť,“ dodal na záver.

Talentovaný Alan zavítal aj ku Becce a Šortymu

Vzhľadom na to, že nová pieseň vyšla práve dnes, do rádia Europa 2 o nej prišiel porozprávať viac aj samotný spevák. Alan a Šorty sa momentálne stretávajú o čosi viac, pretože sú súčasťou Kaliho turné. U Beccy a Šortyho priznal, že rád tvorí piesne o láske. O čom by však raz chcel napísať a prečo, sa dozvieš v rozhovore!

Prečo rád píše skladby o láske? Vypočuj si exkluzívny rozhovor s Alanom Murinom

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach