Europa 2 - Maxximum muziky

Po Shakirinom boku je nový chlap, ktorého môžeš poznať zo seriálu Emily in Paris

Shakira predstavila svoj 12. štúdiový album Las Mujeres Ya No Lloran. Na novinku sa čakalo a veľmi sa o nej hovorilo, pretože skladby mali odzrkadľovať skúsenosti z jej osobného života, najmä jej rozchod s Gerardom Piquém, ktorý inšpiroval jej hit Bzrp Music Sessions, Vol 53. Zo songu bolo cítiť, že z trpkého sklamania a zlomeného srdce sa rozhodla vyťažiť maximum.

Na coveri k albumu, ktorý zverejnila, môžeš vidieť samotnú speváčku odfotenú z blízka, zatiaľ čo sa jej kotúľajú po lícach slzy, avšak nie sú to klasické slzy, ale diamanty. Na albume nájdeš 17 skladieb a hneď na prvej priečke sa nachádza šťavnatý duet s raperkou Cardi B, ktorý sa nazýva Puntería.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Do klipu k tejto novinke si zavolala známeho herca Luciena Laviscounta, ktorého môžeš poznať zo seriálu Emily in Paris. Dvojica mala k sebe veľmi blízko, avšak vzťah z toho asi nebude, nakoľko to medzi nimi iskrilo pred kamerami. Klip k tejto skladbe vyšiel len pred pár dňami, no už má viac ako 7 miliónov videní.

Aj napriek tomu, že album obsahuje spoluprácu s Cardi B, podľa theguardian.com nedosahuje očakávanú hĺbku a nie je tak odvážny, ako sa očakávalo od 47-ročnej speváčky.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach