Europa 2 - Maxximum muziky

Ak ideš do Talianska, daj si pozor. 103-ročná babka je postrach ciest

Policajti v Taliansku riešili kuriózny prípad: Chytili 103-ročnú babičku bez vodičského preukazu a poistenia. Ani takéto základné veci jej však nebránia v tom, aby skoncovalo so šoférovaním. A o jej úctyhodnom veku ani nehovoríme.

Policajti chytili babičku počas toho, ako v noci šoférovalo po meste Bondeno, ktoré sa nachádza na severe krajiny. Aj napriek vysokému veku na seba dokázala upútať pozornosť. Muži zákona si ju všimli po tom, ako okolo 1:00 hod. v noci šoférovala rýchlejšie, ako bolo povolené. Trasu, na ktorej policajti stáli, si rezla hneď niekoľkokrát, píše portál koha.net.

Babku následne odstavili a pri rutinnej kontrole zistili, že vodičák nemá už 2 roky platný a navyše, nemala ani dokumenty o poistení auta. Na základe týchto skutočností jej skonfiškovali auto a odviezli ju domov. Keď sa jej policajti opýtala, kam sa tak náhlila, povedala, že mala namierené za kamarátmi, ktorí bývajú mimo mesta. Našťastie sa nikomu nič nestalo a z toho, že babku považujú za najstaršiu cestnú pirátku, sa len dvíhajú kútiky úst.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach