Europa 2 - Maxximum muziky

Gynekológ zverejnil najčudnejšiu vec, akú kedy našiel vo vagíne. Bolo to mŕtve a nebola to zelenina

Doktor Marco Calix je tak trochu hviezda medzi gynekológmi. Pochádza z Hondurasu a jeho TikTok kanál sleduje skoro pol milióna ľudí. V komunite online gynekológie často dokumentuje svoje najneobvyklejšie alebo šokujúce prípady. Nedávno k nemu prišla pacientka s delikátnym problémom. Celý rozhovor spolu s vyšetrením začínal bežným spôsobom. Sťažovala sa na nepríjemné pocity „tam dolu“ a doslova sa vyjadrila, že má vo vagíne čosi nezvyčajné.

Doktor vo videu opisuje, ako nemenovaná pacientka, ktorá pochádzala z vidieckej časti krajiny, prišla na kliniku extrémne rozrušená a spotená. Vysvetlila odborníkovi, ako mala problémy so spánkom kvôli niečomu „extrémne zvláštnemu“ v jej vagíne.

Následná obhliadka odhalila šokujúceho vinníka.. „Keď som dnu zaviedol zrkadlo, videl som, že je to hmyz,“ povedal zdesený gynekológ. „V skutočnosti to bol šváb.“ Pre skúseného lekára, ktorý predtým objavil v ženských reprodukčných orgánoch kadečo, od kondómov až po sexuálne hračky, toto bola s hmyzom jeho prvá skúsenosť. 

Zatiaľ nie je jasné, ako sa šváb, ktorý bol údajne už mŕtvy do vagíny dostal. Deratizátori však uvádzajú, že šváby majú tendenciu uprednostňovať tmavé, vlhké miesta na úkryt a rozmnožovanie a môžu sa dokonca sploštiť, aby sa zmestili do úzkych oblastí… Doktor neprezradil, či pacientka utrpela nejaké zranenie alebo traumu, našťastie sa mu ale švába podarilo vybrať dosť skoro. Ponechanie predmetu vo vagíne príliš dlho môže viesť k infekciám, poškodeniu tkaniva a iným komplikáciám…

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach