Europa 2 - Maxximum muziky

Masterdating: Najnovší trend v randení

Vieš, aký je najnovší trend v randení? Masterdating!  Vďaka tomuto vynálezu môžeš ísť na svoje vysnívané rande, alebo dostať darček, ktorý skutočne chceš.

Čo je to teda ten masterdating?

Je to také jednoduché, až je to krásne. V podstate ide o randenie so sebou. Namiesto toho, aby si dostával/a malé pozornosti od niekoho druhého, išiel/la s niekým na večeru, alebo do kina, robíš to sám/sama so sebou.

Prečo praktizovať masterdating?

Ide o ideálny spôsob, akým rozvíjať sebalásku. Zároveň nadobudneš pocit sebestačnosti a hodnoty skôr, ako vstúpiš do nejakého vzťahu. Kto ťa môže ľúbiť viac, ako ty seba? Sebaláska z človeka vyžaruje a priťahuje do života aj lásku z vonku, uvádza New York Post.

Ako na masterdating?

Zamysli sa, či je nejaká aktivita, alebo miesto, kam už dlhšiu dobu plánuješ ísť. Napríklad novootvorená reštaurácia v centre, kde varia tvoje obľúbené jedlo. Vyber si deň, kedy tam pôjdeš a zavolaj tam, aby si si rezervovala stôl. A presne týmto štýlom si naplánuj každý týždeň jeden deň, kedy zoberieš samú seba na rande. Môžeš robiť, čo chceš, kde chceš a ako chceš.

Rovnako to rob aj s darčekmi. Ideš okolo kvetinárstva a zaujme ťa nejaká kytica? Kúp si ju! Rob si radosť kedykoľvek a kdekoľvek. Ako čerešničku si k tomu vždy napíš aj kartičku s nejakým pekným odkazom. A vieš čo je na tom najlepšie? Existuje veľká šanca, že práve na takomto rande so sebou stretneš toho pravého.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach