Europa 2 - Maxximum muziky

Problémy v raji pokračujú: Megan Fox a Machine Gun Kelly odvolali zásnuby

Ešte vo februári minulého roka sme ťa informovali o tom, že herečka Megan Fox na svojom Instagrame napísala, že si hľadá priateľku. A to aj napriek tomu, že v tej dobe tvorila pár s rockerom a raperom Machine Gun Kellym. Tento komentár nenechal fanúšikov dvoje chladných a začalo sa rozprávať o tom, či medzi nimi náhodou nie je koniec. Dvojica sa v tej dobe mali škaredo pohádať, čo malo vyústiť do rozchodu. Podporovať tieto dohady malo aj to, že herečka si mala z prsta dať dole aj snubák.

Dohady o tom, či sa zásnuby budú, alebo nebudú konať, teraz objasnila samotná Megan, ktorá bola v podcaste Call Her Daddy, kde prezradila, že zásnuby skutočne odvolali. K súčasnému vzťahu s Machine Gun Kellym sa však nevyjadrila, a tak nevedno, či sú spolu, alebo od seba, píše sa na portáli globalnews.ca.

Herečka sa na margo svojho (teraz už možno aj bývalého) partnera však vyjadrila, že navždy bude jej spriazneným dvojčaťom. To bolo to jediné, čo k situácii povedala a dodala, že jej vzťah nemá byť predmetom verejnosti, dodáva ďalej spomínaný portál. Každopádne, dobre to medzi nimi na základe tohto nevyzerá.

3-krát si dala spraviť prsia

Reč však nebola len o jej vzťahoch, Megan sa vyjadrila aj k téme, ktorá mnohých zaujíma, a to sú jej estetické vylepšenia. V spomínanom podcaste išla s pravdou von a priznala takmer všetko.   a ani nepriblížila, čoho sa týkal. V rozhovore potvrdila vylepšenie pŕs – konkrétne mala podstúpiť až tri operácie. Prvú operáciu podstúpila, keď mala okolo 20-tky. V 23-jke zase podstúpila plastickú operáciu nosa.

Ďalej priblížila, operácie nemá rada a jej telo na ne nereaguje dobre. Preto vraj, keď sa pre nejakú rozhodne, je to veľká vec. Bojí sa totiž toho, že by počas celkovej anestézie mohla zomrieť, a to je dôvod, prečo operácii nepodstúpila viac.

Tiež priblížila, že nemá rada nálepku sex ikony, ktorá jej počas rokov prischla. Vraj to na ňu vytvára veľký tlak a dáva ju to do pozície, v ktorej sa necíti príjemne. Spôsobené to môže byť aj tým, že trpí jedným nie veľmi príjemným ochorením.

„Trpím telesnou dysmorfiou. Nikdy som samú seba nevidela tak, ako ma vidia iní ľudia,“ povedala. Zároveň dodala, že v živote sa jej nestalo, ani raz, že by mala rada svoje telo, čo mnohých prekvapilo, nakoľko ju milióny ľudí považujú za jednu z naj sexi žien na svete.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach