Europa 2 - Maxximum muziky

Influencerka Katežinka: Spoluprácu s erotickými pomôckami sa snažím robiť čo najmenej sexi

Katka Vavrovičová alias Katežinka je influencerka, ktorá si v posledných mesiacoch podmanila slovenský internet, zavítala do Bekimovho horúceho kresla. Ešte predtým, než sa začala venovať vtipným videám, pracovala vo firme u Jovinečka. Tvorba videí ju však uchvátila natoľko, že sype jedno video za druhým. V rozhovore prezradila, že keď premýšľa nad videami, niekedy sa zabudne umyť a najesť.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Na sociálnych sieťach sa občas stretáva aj s hejtom, ľudia jej najviac vytýkajú, že je strapatá. Premýšľala nad tým, že by si dala niečo esteticky upraviť a prečo sa rozhodla vypnúť si komentáre na Instagrame?

Vypočuj si najnovšiu epizódu, v ktorej prezradila, prečo po týpkovi hodila pollitrový pohár, aké bolo jej prvé video, či má nejaké zadné vrátka a či existujú nejaké videá, ktoré natočila, ale nezverejnila.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Všetky epizódy nájdeš na podmaz.sk alebo vo svojej podcastovej aplikácii. Videopodcasty nájdeš aj na našom YouTube a Bekimovo horúce kreslo môžeš počúvať naživo každý piatok po 13:00 hod. len z éteru Europy 2!

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach