Europa 2 - Maxximum muziky

Robert Pattinson sa stal otcom!

Herec Robert Pattinson, ktorý sa preslávil najmä rolou Edwarda Cullena v Twillight ságe, privítal na svet svojho prvého potomka. So snúbenicou Suki Waterhouse si súkromie strážia, a teda táto informácia neprišla priamo od nich. Pozri si vývoj ich vzťahu v posledných mesiacoch.

Marec 2024: Robert a Suki sa stali rodičmi

26. marca informoval Daily Mail o tom, že herec a speváčka sú už rodičmi. V článku zverejnili aj fotografie, na ktorých pár spoločne počas prechádzky v Los Angeles spokojne tlačí ružový kočík.

December 2023: Zasnúbili sa

Speváčku videli v Londýne s diamantovým prsteňom v cene 330-tisíc dolárov na „tom prste“, čo vzbudilo špekulácie o tom, že sa pár zasnúbil. Magazín People následne publikoval článok, v ktorom im zdroj zásnuby potvrdil so slovami: „Sú zasnúbení. Obaja sa chcú zobrať, keďže je to pre nich dôležité“.

November 2023: Suki je tehotná

Prvé informácie o tom, že pár je v očakávaní, prišli priamo od speváčky, ktorá na svoje rastúce bruško upozornila ešte v novembri. Vtedy sme informovali, že si na vystúpenie počas Corona Capital Festival v Mexico City obliekla obtiahnutý ligotavý outfit, ktorý bruško krásne zvýraznil.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach