Europa 2 - Maxximum muziky

Spevák Puerto si užíva slnečné Španielsko, odkiaľ posiela tanečný odkaz!

Puerto pozdravuje zo slnečného Španielska všetkých fanúšikov. Nedávno mal narodeniny, avšak darček dal ako sebe, tak aj svojim fanúšikom. Slovenský spevák predstavil svojský latino vibe, ktorý je zároveň aj spomínaným darčekom, a to EPčko. To vznikalo v spolupráci so slovenským producentom, ktorý si hovorí Rexound a nesie názov JGR KNG I.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Jednotka v názve napovedá, že EPčko bude mať pokračovanie. Charakter, údernosť, rytmiku, hru so slovom, exotický nádych, originalitu a všetko ostatné, čo poslucháč navníma sám, to ešte viac podčiarkuje mix trendových žánrov popu, urbanu, latina, afrobeatu a trapu.

Na EP nájdeš aj spoluprácu s jeho bratom

Skladby sú obohatené rôznymi elementami – v jednej to je kombinácia živej akustickej a elektrickej gitary do afrobeatu, ktoré boli nahrávané v španielskom nahrávacom štúdio, v inej zasa spolupráca Puerta s jeho o 10 rokov mladším bratom, ktorý si hovorí 23youngblood.

„Všimol som si, že už mám dokončené tri skladby, v ktorých som spomenul slovo šelma alebo panter. Všetky tri robil ten istý producent, ktorý sa nazýva Rexound. Zhodli sme sa, že pridáme 2 skladby a spravíme spoločné EP. Tematicky je celkom vyvážené. Povedal by som, že 2 skladby pre ženy a 3 pre zvyšok osadenstva,“ priblížil spevák.

Zároveň dodáva: „Je to zas nadčasová hudba, niečo v čom som ja doma a čo sa mi tvorí s ľahkosťou. Verím, že si každý príde na svoje. A zároveň, už teraz môžem povedať, že sú nachystané ďalšie veci ktoré prídu skôr, ako by sa dalo čakať“.

Zdroj: Tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach