Europa 2 - Maxximum muziky

Lizzo po obvineniach zo sexuálneho zneužívania končí… Nie však s hudbou

„Pod tieto ho*ná som sa nepodpísala. Ja končím,“ napísala vo svojom príspevku na Instagrame speváčka Lizzo. Toto sú však len posledné slová z neho – predtým fanúšikom napísala, že má toho, ako ju všetci, médiá i „obyčajní ľudia“, prepierajú. Jediné, čo chce robiť, je hudba, robiť ňou ostatných šťastných a spraviť zo sveta o niečo lepšie miesto.

„Mám však pocit, že svet ma tu nechce,“ napísala ďalej, zatiaľ čo priznala, že sa okolo jej osoby šíria klamstvá, ktorých jasným cieľom je, získať pozornosť. Zároveň sa ohradila aj na to, ako všetci komentujú jej výzor a na základe neho ju aj urážajú a vysmievajú sa jej. A toto celé zakončila tým, že končí.

Bývalé tanečníčky ju zažalovali za sexuálne obťažovanie. Lizzo to odmieta

Po prečítaní tohto príspevku si veľa ľudí pomyslelo, že aj napriek tomu, že hudbu miluje, končí práve s hudbou a hudobným priemyslom. Tieto dohady sa však nenaplnili. Lizzo má končiť s venovaním svojej energie na negatívne komentáre ohľadne svojej osoby, uviedla pred pár hodinami v príspevku na svojom Instagrame. V komentároch si od niektorých fanúšikov vyslúžila poriadnu dávku kritiky, iní sa jej, naopak, zastávajú.

Mnohí sa domnievali, že speváčke pretiekol pohár trpezlivosti aj po tom, ako sa na margo jej osoby začalo hovoriť o tom, že svoje tanečníčky mala sexuálne zneužívať. „Lizzo začala vyzývať členov štábu, aby sa striedavo dotýkali nahých účinkujúcich, chytali dildá priamo z vagín účinkujúcich a mali jesť banány, ktoré im trčali z genitálií. Lizzo potom obrátila svoju pozornosť na slečnu Davisovú a začala na ňu tlačiť, aby sa dotýkala pŕs jednej z nahých tanečníc,“ uvádza sa v žalobe, ktoré na ňu podali tri bývalé členky jej tímu ešte v lete minulého roka.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach