Europa 2 - Maxximum muziky

Ak sa mi páčiš nahý, chcem ťa! Do kontroverznej šou sa teraz môžeš prihlásiť aj ty

Zdá sa, že šialená zoznamovacia šou Naked Attraction príde na československé obrazovky. Hudobná stanica Óčko spustila registrovanie do tejto kontroverznej šou. Takže, ak chceš nadviazať nové kontakty a nevadí ti nahota, prihlásiť sa môžeš aj ty!

„Konečne sa diváci v Česku a na Slovensku nebudú musieť len pozerať, ale budú sa môcť aj sami zúčastniť,“ povedal programový riaditeľ Óčka Alexandr Guha, cituje ho portál idnes.cz. Portál ďalej uvádza, že prihlásiť sa do súťaže môže ktokoľvek, kto má viac ako 18 rokov, s akoukoľvek sexuálnou orientáciou a výzorom. Prihlasovanie bolo podľa spomínaného portálu spustené 20. marca a v prípade, že uchádzač zaujme, pozvú ho na osobný pohovor.

Ak nevieš o čo ide, tak je to skutočne šou, v ktorej ideš doslova a do písmena donaha. Treba na to poriadne veľa sebavedomia a hrošiu kožu, pretože tvoje genitálie bude vidieť celé Česko a Slovensko. Na YouTube nájdeš aj videá s necenzurovanou verziou, kde vidíš úplne všetko. A keď povieme všetko, tak skutočne všetko! Prvá séria tejto britskej šou mala premiéru v roku 2016, no kedy sa jej dočkáme my a či vôbec bude mať úspech, uvidíme.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach