Europa 2 - Maxximum muziky

Imagine Dragons majú nový song, v ktorom Dan Reynolds rapuje!

Keď sa povie skladba Eyes Closed, pravdepodobne ti ako prvá napadne skladba od Eda Sheerana, ktorá vyšla ešte minulý rok. Ak to tak je, okamžite si rozšír obzory, pretože aj chlapci z Imagine Dragons prichádzajú s rovnomennou novinkou. To, že kapela má obrovský výtlak, potvrdzujú aj čísla na YouTube.

Klip k piesni nevyšiel ešte ani pred 24 hodinami a už má viac ako milión videní. Možno za to môže odholená hruď frontmana kapely, ktorý rád spieva polonahý. A nás baví sa na neho pozerať! V novinke chalani započali novú éru, na ktorú sme neboli pripravení, no je tu nová éra! V novinke môžeš počuť zmes rapu, alternatívnej hudby, rocku i elektroniky.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Keď som sa vrátil z ciest, načerpal silu a strávil čas s rodinou a blízkymi, som konečne pocítil túžbu vrátiť sa na miesta, ktoré mi pôvodne priniesli obrovskú radosť… Avšak, s novým pohľadom a mentalitou. Svet vyzerá úplne inak od doby, keď sme pred 10 rokmi začali s kapelou. Niektoré veci však zostávajú rovnaké. Ako napríklad nájdenie správnej miery nostalgie a zároveň sviežosti, keď som v štúdiu, to mi robí veľkú radosť,“ povedal o piesni Eyes Closed frontman skupiny Dan Reynolds. Zároveň dodal, že jeho tvorbu si veľmi užili, a tak dúfam, že sa bude fanúšikom páčiť, cituje speváka portál numeromag.nl.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach