Europa 2 - Maxximum muziky

Tretí Bridgerton bude plný sexu. Herečka svojej mame nedovolí sledovať pikantné scény

Už o pár týždňov sa dočkáme tretej série obľúbeného seriálu Bridgerton. Pokračovanie bude rozdelené na dve časti – tá prvá vyjde 16. mája a na tú druhú si budeme musieť mesiac počkať, píše sa na oficiálnom portáli netflix.com.

Dej sa tento raz bude točiť okolo Collina Bridgertona, ktorý si konečne všimne Penelope Featherington. Dvojica si začne dvoriť, a nielen to! Fanúšikovia sa môžu tešiť na poriadnu dávku erotiky.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Hlavná predstaviteľka Penelope, herečka Nicola Coughlan, prezradila, že svojej mame nedovolí sledovať posteľné scény, ktoré natočila. Dokonca, to má aj čierne na bielom a zakotvené v zmluve.

Portál bangpremier.com uvádza, že vzhľadom na to, ako bola herečka vychovaná, má v zmluve zakotvené, že všetky „nevhodné“ scény budú pre jej mamu vystrihnuté. Fanúšikovia ich však uvidia, to sa nemusia báť, len z toho vyplýva, že herečkina mama dostane prijateľnejšiu verziu.

Herečka v rozhovore prezradila, že bola vychovaná v írsko-katolíckej rodine a nechce, aby ju takto vyobrazenú videla rodina. Nicola fanúšikom tejto dobovej drámy odkázala, že sa majú na čo tešiť, pretože najnovšia séria bude ešte viac pikantnejšia a drsnejšia, ako predošlé.

Netflix uvádza, že na obrazovkách uvidíme aj tváre, na ktoré sme zvyknutí z predchádzajúcich sérii. Do dejovej linky budú zakomponované hlavné hviezdy 2. série, ktorých lásku sme sledovali naposledy.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach