Europa 2 - Maxximum muziky

Ben Cristovao randí s 18-ročnou influencerkou

36-ročný Ben Cristovao je údajne zamilovaný. Už dlhšie sa po jeho boku neukazovala žiadna dievčina, no teraz je to minulosťou. Začiatkom roka sa začalo pošúškávať o tom, že bývalý SuperStárista tvorí pár s influencerkou Dominique Alagia, ktorá sa taktiež pár rokov dozadu predstavila v rovnakej speváckej súťaži.

Prvotne si zahrala po Benovom boku v jeho klipe k piesni MMA, ktorú naspieval so Sofianom MedjMedjom. Vo vizuáli, ktorý má na YoutUbe viac ako 1,6 milióna videní, si dvojica zahrala milencov.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Špekulovať o vzťahu Bena a o 18-rokov mladšej influencerky sa začalo po tom, ako boli obaja v rovnakom čase na dovolenke v Karibiku. Fanúšikovia ich na sociálnych sieťach vyzývali k tomu, aby priznali farbu a potvrdili, že sú tam spolu. Ani jeden sa k tomu nevyjadroval, až doteraz- spevák prelomil mlčanie.

Portál topstar.noviny.sk ho cituje nasledovne: „Mám song, v ktorom ju zmieňujem, hrá mi v klipe, je to človek, s ktorým rád trávim čas. Je to bežné, ja tieto veci nechcem nijak viac kŕmiť, nechávam to, nech si to žije vlastným životom“.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach