Europa 2 - Maxximum muziky

Attila Végh prvýkrát v rannej show Sketch Bros: Odmietol som také lóve, že by si odpadol

8. júna sa uskutoční odveta storočia medzi Attilom Véghom a Karlosom Vémolom. Tento zápas bude pre fanúšikov MMA poriadnou lahôdkou a mnohí sa ho už nevedia dočkať. Ide o najväčšiu akciu, akú Oktagon kedy pripravoval, tak nie je pochýb, že sú tisíce ľudí v očakávaní, ako tento zápas dopadne. Zápas sa bude konať na pražskom futbalovom štadióne Eden a očakáva sa, že príde až 27-tisíc divákov.

V prvom zápase vyhral Attila, ktorý prišiel do rannej show Sketch Bros porozprávať aj o tom, ako sa na zápas proti Karlosovi aka Terminátorovi pripravuje. „Už som sa dostal do takého štádia, že klikujem bez ruky,“ povedal hneď v úvode.

„Mám za sebou veľa zápasov. Na jednom bolo aj 40-tisíc ľudí, avšak takto, pod holým nebom a na domácej pôjde, som ešte nezápasil,“ povedal a doplnil, že Česko berie ako domácu pôdu. Zároveň priznal, že má trému, pretože mal 4 roky pauzu, no teraz sa vracia späť. Avšak, strach nemá. Vypočuj si prvý rozhovor Attilu Végha v rannej show Sketch Bros, v ktorom sa dozvieš aj toto:

  • Majú spoločné šatne?
  • Ako voní Karlos?
  • Má pred zápasom nejaký rituál?
  • Majú sa s Karlosom radi?
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach