Europa 2 - Maxximum muziky

Trailer k očakávanému filmu Joker 2 je vonku!

Pokračovanie filmu Joker z roku 2019, ktoré sa bude volať Joker: Folie à Deux, by malo prísť do kín 4. októbra 2024. V tomto filme si zahrá Lady Gaga postavu Harley Quinn po boku Joaquina Phoenixa, ktorý sa vracia ako Joker. Film má byť zasadený do hudobného sveta, čo predstavuje zaujímavý obrat oproti temnej atmosfére prvého filmu. Táto kombinácia by mohla priniesť celkom nový rozmer charakterom, ktoré sú známe z komiksov DC.

Fanúšikovia sa, napriek informáciám, mohli len zamýšľať nad tým, ako bude pokračovanie vyzerať, no teraz nás tvorcovia potešili prvým trailerom. Ten má na YouTube za dva dni viac ako 19 miliónov videní – pozri si ho aj ty!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Divoká jazda plná hudby a chaosu

Trailer na film Joker: Folie à Deux si získal pozornosť a pozitívne recenzie. Kritici ho opisujú ako „divokú jazdu“ plnú hudby a chaosu, pričom zdôrazňujú tmavé, ale pritiahnutie medzi Jokerom, ktorého hrá Joaquin Phoenix, a Harley Quinn, ktorú stvárňuje Lady Gaga.

V pokračovaní je, ako sme už spomínali, pridaný hudobný prvok. Už pred nedávnom sme ťa informovali, že pokračovanie bude akýmsi muzikálom. Tento prístup mnohých zaujal a sľubuje jedinečný filmový zážitok, ktorý presahuje tradičné superhrdinské príbehy.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach