Europa 2 - Maxximum muziky

Billie Eilish predviedla na Coachelle jazykové tornádo. Prichytili ju hneď s niekoľkými babami

Billie Eilish potešila všetkých svojich fanúšikov počas toho, ako s Lanou Del Rey vystúpila na tohtoročnej Coachelle. Keď sa objavila na pódiu, davy doslova šaleli a vystúpenie si pochvaľovali. Aj samotná Billie si to zjavne užívala, avšak nielen tú časť s vystúpením.

Niekoľko ľudí ju videlo, ako si vymieňala tekutiny s influencerkou. Avšak, nielen s jednou, ale hneď s dvoma. Fanúšikovia ju pristihli, ako sa bozkáva s YouTuberkou Quen Blackwell a zároveň aj s herečkou Odessou A´zion, píše sa na portáli nzherald.co.nz.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

S oboma babami sa objavila aj na spoločnom videu, ktoré sa nenatáčalo na festivale, a tak sa mnohí zamýšľajú, či všetky tri nie sú v akomsi milostnom trojuholníku, píše sa ďalej na spomínanom portáli.

Billie však ešte koncom minulého roka priznala, že patrí do queer komunity. V rozhovore pre variety.com priznala, že jej ani nenapadlo, že by o tom jej fanúšikovia nevedeli, čo ju prekvapilo. Fanúšikovia si to mohli domyslieť aj na základe toho, čo v minulosti povedala. Billie Eilish sa priznala, že ju ženy fyzicky priťahujú, avšak na druhej strane ju aj desia.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach