Europa 2 - Maxximum muziky

Kam po maturite? Gaudeamus v Nitre už sa blíži a urobí ti v tom jasno

Vieme, že je toho na teba teraz dosť a nechceš o maturite ani počuť. Musíme ti ale pripomenúť, že sa blíži veľtrh pomaturitného vzdelávania Gaudeamus. Urob si jasno, čo budeš po škole robiť, zaži pri tom zábavu a zisti, čo v tebe je. Stretneme sa 26. až 27. septembra 2018 na výstavisku v Nitre.

Príď sa presvedčiť, že na Gaudeamu v Nitre nie je nuda. Od stredy 26. 9. do štvrtka 27. 9. si môžeš na chvíľu oddýchnuť od testov a stresu v škole a porozhliadnuť sa po odbore, ktorý by ťa mohol chytiť. Nezabudni, že keď sa registruješ online, dostaneš od nás 30% zľavu na vstupné.

Čo ťa na Gaudeamu v Nitre čaká?

  • Viac ako 200 univerzít, VŠ a VOŠ
  • Cez 150 fakúlt
  • Ohromujúcich 6 000 študijných programov
  • Veľa možností štúdia v zahraničí v celej Európskej únii
  • 24 zaručene nenudných prednášok
  • 7 zaujímavých sprievodných programov

Ako sa zaregistruješ a získaš 30% zľavu?

Mrkni na web www.gaudeamus-sk.sk, kde sa preklikáš na registračný formulár pre študentov. Stačí poznať len svoje meno a priezvisko, e-mail a vedieť, do akého ročníka SŠ chodíš. Nič, čo by budúci maturant nezvládol. Na tvoj e-mail ti príde potvrdenie, ktoré si vytlač a prines na pokladňu v deň, keď sa budeš chcieť Gaudeamu zúčastniť. Tým získaš nárok na dosť príjemnú 30% zľavu zo vstupného.

Načo ti Gaudeamus vlastne bude?

Ocitneš sa na výstave všetkých zaujímavých odborov, spoznáš, čo ktorá škola ponúka, ako študovať v zahraničí, čo potrebuješ pre prijatie a zistíš, čo by ťa v budúcnosti bavilo. Urobíš si obrázok o tom, kam chceš smerovať a ešte sa vďaka prednáškam dozvieš rad vecí zo sveta. A treba narazíš na odbor, o ktorom si ani nevedel, že existuje (napríklad taká Ergoterapia).

Tak nezabudni, veľtrh beží od stredy 26. 9. do štvrtka 27. 9. 2018 na výstavisku Agrokomplex Nitra. Nech neblúdiš, stiahni si sprievodca po Gaudeamu do svojho iPhone alebo smartphone s Androidem.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach