Europa 2 - Maxximum muziky

EUROPA 2 ťa pozýva na filmovú novinku

Pred Amityvillom bol Harrisville. Film V zajatí démonov nakrútený podľa skutočnej udalosti hovorí príbeh svetovo renomovaných vyšetrovateľov paranormálnych javov Eda a Lorraine Warrenovcov, ktorých si na pomoc privolala rodina terorizovaná vo svojom odľahlom farmárskom dome temnými silami.

Nútení konfrontovať sa so silným démonickým tvorom sa Warrenovci ocitajú zapojení do najdesivejšieho prípadu ich kariéry.

New Line Cinema uvádza celovečerný film vytvorený na základe prípadov manželského páru ´démonológov´ Eda a Lorraine Warrenovcov. Vo filme V zajatí démonov si zahrali nominantka Academy Award Vera Farmiga („Up in the Air,“) a Patrick Wilson („Insidious,“) ako Warrenovci a Ron Livingston („The Odd Life of Timothy Green“) s Lili Taylor stvárnili Rogera a Carolyn Perronovcov, obyvateľov domu.

Joey King, Shanley Caswell, Hayley McFarland, Mackenzie Foy a mladučká Kyla Deaver stvárnili ich päť dcér. Sterling Jerins stvárnila malú dcérku Warrenovcov, Judy. Vo filme uvidíme aj Marion Guyot ako Judyinu starú mamu, Stevea Coultera ako Otca Gordana, Shannoma Kooka ako asistenta Warrenovcov pre vyšetrovanie, Drewa a Johna Brothertona ako miestneho policajta skeptického k vyhláseniam Perronovcov a taktike Warrenovcov.

James Wan („Saw,“ „Insidious“) film režíroval podľa scenára Chada Hayesa a Carey W, Hayesa („The Reaping“). Producentmi filmu sú Tony DeRosa-Grund, Peter Safran a Rob Cowan, pričom Walter Hamada a Dave Neustadter pracovali na postoch výkonných producentov. K režisérovi sa pripojili aj ďalší tvoriví pracovníci zo štábu filmu „Insidious„: kameraman John R. Leonetti, strihač Kirk Morri, kostýmová výtvarníčka Kristin M. Burke, skladateľ Joseph Bishara a jeho architektka, ktorá pracovala aj na filme „Saw“, Julie Berghoff.

New Line Cinema uvádza v produkcii Safran Company / Evergreen Media Group Production film Jamesa Wana V zajatí démonov. Film bude celosvetovo distribuovaný Warner Bros. Pictures a Warner Bros. Entertainment Company. Na Slovensku film uvedie distribučná spoločnosť Continental film 29. augusta 2013.

q2b4HNlcUhw

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach