Europa 2 - Maxximum muziky

Ako trávia Veľkú noc známe celebrity?

V týchto dňoch trávime celé dni vypekaním a upratovaním našich príbytkov. Poznáte to, pred Veľkou nocou sa ledva zastavíte, po Veľkej noci ledva pohnete v dôsledku ochutnávania všelijakých dobrôt, ktorými prekypujú vaše stoly. Ako tento čas vnímajú niektoré zahraničné celebrity?

1. Neil Patrick Harris

Sympatický blonďák, ktorého máte možnosť poznať z obľúbeného seriálu How I met your mother, oslavuje tieto jarné sviatky v kruhu rodiny. Spolu s partnerom Davidom Brutkom a ich „malými zajačikmi“ ,ako nazval Patrick svoje deti na instagrame, vraj vždy prežijú jedno z najkrajších období celého roka. Nezabúdajú ani na svojich fanúšikov, ktorým prostredníctvom sociálnych sietí vždy zablahoželajú krásne sviatky.

2. Gwyneth Paltrow

Každý rok si vraj zaumieni nejakú šialenosť, ktorú zrealizuje. Naposledy doniesla domov dvoch malých roztomilých zajačikov so slovami, že sú to prírastky do rodiny.

3. Jessica Alba

Jessica vraj nič nenecháva na náhodu. Každý rok je jej Veľká noc tradične americká a dokonalá. Na svoje si pri jej vášni prídu najmä deti. Skákanie a preteky vo vreci, hľadanie veľkonočných vajíčok a stôl plný dobrôt.

4. Taylor Swift

A čo kráľovná country popu Taylor Swift? V nejednom rozhovore uviedla, že Veľkú noc prežíva najmä vďaka mame, ktorá jej každoročne daruje nejaký darček s tematikou tohto sviatku. So svojím bratom Austinom majú vraj tiež veľmi radi tzv. Egg hunt, kedy v nich prekypuje naozajstná rivalita.

5. Beyoncé

Krásna a spevácky mimoriadne obdarená Beyoncé ma tiež ďalší obrovský talent prejavujúci sa príchodom veľkonočného času. Je naozaj zručná v ozdobovaní veľkonočných vajíčok. Táto tradícia podľa nej neodmysliteľne patrí k Veľkej noci.

6. Mariah Carey

Mimi tiež trávi Veľkú noc predovšetkým hľadaním veľkonočných vajíčok. Je to žena s veľkým Ž, diva, ktorá sa rozumie naozaj zrejme všetkému. Celý jeden deň údajne venuje vypekaniu malých medových zajačikov, kuriatok a buchtičiek. Nemožno pohybovať o tom, že aj my by sme radi strávili tieto sviatky pri jej stole.

7. Kardashians

Sestry Kardašianové najradšej trávia tento čas spoločným brunchom (raňajky spojené s obedom) a neskôr dobrou párty, kde nesmú chýbať drinky a samozrejme tradičné veľkonočné dekorácie. V detstve boli vraj obrovské fanúšičky objavovania skrytých vyzdobených vajíčok v záhrade za domom.

[oldEvropaGallery src=“8281/beyonce-blue-ivy-meet-the-easter-bunny.jpg“] [oldEvropaGallery src=“8281/neil-patrick-harris-easter-family-500×500.jpg“] [oldEvropaGallery src=“8281/ta.jpg“]

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach