Europa 2 - Maxximum muziky

Počúvaj Europu 2 a vyhraj 5000 €

Kedže sme dosiahli počet 500 tisíc fanúšikov na facebooku, prichádzame so súťažou kde budete mať vy, naši milí poslucháči, možnosť vyhrať 5 000 € každý týždeň až do Vianoc.

Chceli by sme sa Vám všetkým, ktorí nám pomohli dosiahnuť tento počet fanúšikov na facebooku a tým pádom nám dali možnosť rozdávať 5 000 € každý týždeň veľmi pekne poďakovať. Myslíme, že každý uvíta vyhrať takúto vysokú sumu tesne pred Vianocami a tak urobiť radosť sebe a svojim blízkym. 🙂

Rádio Europa 2 je jedným z najobľúbenejších médií na Slovensku pre mladých. Preto sme pre vás pripravili túto originálnu súťaž a kampaň, ktorá v takomto rozsahu na Slovensku ešte nebola. Veríme, že sa čoskoro ukáže sila našej značky Europa 2.

Viac informácii o súťaži hľadaj tu

Držíme palce a ešte raz ďakujeme 🙂

Sumu 5 000 € máš možnosť vyhrať, ak nalepíš špeciálnu hernú samolepku EUROPA 2 na svoju poštovú schránku, pošleš registračnú SMS a budeš počúvať rádio Europa 2 aby si získal heslo, ktoré bude platiť v príslušný deň. Po žrebovaní, ktoré bude prebiehať každý týždeň za tebou vyrazí špeciálny tím Europy 2, aby skontroloval, či máš samolepku na schránke. V prípade ak áno, po telefonickom spojení a zodpovedaní správneho denného hesla vyhrávaš 5 000 € !!! Ak správne nezodpovieš heslo dňa, ale samolepka sa na schránke bude nachádzať, vyhrávaš aspoň „cenu útechy“ 500 €.

Samolepky nájdeš 22.10. vo svojich schránkach, 5.11. v denníku Nový Čas, na našich Roadshow Europy 2, alebo priamo u nás v sídle rádia.

Všetky potrebné informácie o súťaži nájdeš v herných pravidlách.

[oldEvropaGallery src=“6740/e2_kampan-stickers-1.jpg“]

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach