Europa 2 - Maxximum muziky

Manželka Justina Biebera otvorene: Od svadby ubehol len rok a on… S kým chystá druhý svadobný obrad?

Justin a Hailey Bieber tvoria šťastný pár. Pred rokom spečatili svoju lásku a už aj stihli osláviť prvé výročie. Hailey priznala, že to nebola jednoduchá cesta. Modelka priznala, že nenávistné komentáre týkajúce sa spolunažívania so známym spevákom, jej neraz skomplikovali život.

„Nikto z okolia nevie, čo sa medzi nami deje. Každé ráno sa zobúdzam vedľa tej istej osoby. Ja som jediná, ktorá má s Justinom tie najintímnejšie dialógy. Je to môj vzťah.“ Hoci bola bombardovaná správami, v ktorých jej hejteri písali, že sa rozvedú, položila si otázku: „Vidia títo ľudia niečo, čo ja nie? Zneistilo ma to. Teraz viem, že vzťah tvoria len dvaja ľudia.“

Vyzerá to tak, že dvojica sa našla a prežívajú krásne chvíle aj napriek tomu, že museli čeliť mnohým komplikáciám. Justin a Hailey pred časom potvrdili, že už tento mesiac plánujú svadobný obrad, avšak dátum ani miesto konania zatiaľ nepotvrdili. Táto informácia mala radšej zostať pod rúškom tajomstva, keďže dotieraví paparazzi sú známej dvojici neustále v pätách.

Zdroj: MTV

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach