Europa 2 - Maxximum muziky

Matthew Perry vo svojej knihe písal o závislostiach, ale aj o nenaplnenej láske k Jennifer Aniston

Matthew Perry, ktorý sa preslávil najmä ako Chandler zo seriálu Priatelia, vo svojej knihe Friends, Lovers and the Big Terrible Thing priznal, že Jennifer Aniston aka seriálová Rachel sa mu kedysi veľmi páčila. Podľa jeho slov ho oslnila hneď, ako ju videl a malo sa tak stať ešte predtým, ako ich obidvoch obsadili do spomínaného seriálu.

V knihe, ktorá vyšla minulý rok, píše, že hereckú kolegyňu pozval aj na rande, no tá ho odmietla s tým, že by radšej mali zostať priateľmi, na čo on reagoval, že oni dvaja nikdy nebudú môcť byť priateľmi, uvádza portál pagesix.com.

Čo však ani jeden z nich po „spoločnej“ minulosti nečakal, bolo, že odrazu mali spolupracoval na sitkome Priatelia, ktorý sa po prvý raz odvysielal v roku 1994. Aj keď obidvaja sa tvárili tak, že ani jeden si na hercove pokusy o balenie nespomína, Matthew priznal, že k svojej sexi hereckej kolegyni cítil niečo viac aj počas nakrúcania.

Matthew sa vraj často pristihol pri tom, ako si v mysli premietal a analyzoval každú interakciu, ktorú mal s Jennifer. Jeho city sa však pomaly, ale isto vytratili, pretože herečka o neho nejavila žiadny záujem.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

V knihe, ktorá sa dostala na pulty minulý rok, neprehovoril len o láske, ale aj o závislostiach na liekoch a alkohole, ktorými trpel. Podľa jeho slov je v seriáli presne vidieť, čo ho v rôznom období sužovalo.

„Počas obdobia, keď som bol pribratý, som trpel závislosťou na alkohole. Keď som bol príliš chudý, bola to závislosť na liekoch a v epizódach, v ktorých som mal koziu briadku, vtedy som bral extrémne veľa liekov,“ hovorí. Na konci tretej série mal podľa jeho slov jesť denne až 55 tabletiek Vicodinu, inak by sa cítil zle, píše portál pagesix.com.

Autobiografia vyšla len rok predtým, ako nás náhle opustil predstaviteľ Chandlera. Mal len 54 rokov a zatiaľ sa o jeho príčine smrti nevie veľa – vie sa len, že sa len utopil vo svojej vírivke. Vzhľadom na tieto tragické udalosti sa opäť kniha dostala dostala do popredia a je najlepšie predávaným memoárom, píše portál billboard.com.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach