Europa 2 - Maxximum muziky

Zasahovať musela ochranka. Do Rihanninho domu sa chcel dostať neznámy muž

Aj napriek tomu, že incident sa stal už pred niekoľkými dňami, Rihanna je stále v šoku a nie je sa čo čudovať. Stalo sa jej niečo, čo by nechcel zažiť nik: Do jej domu v Beverly Hills sa chcel dostať neznámy muž.

Portál TMZ informuje, že muž jej z domu nechcel nič odcudziť, len sa jej chcel opýtať na dôležitú otázku, ktorá znela: Vydáš sa za mňa? Neznámy muž to myslel očividne vážne, keďže kvôli tomu precestoval viac ako 4-tisíc kilometrov. Chudáčisko však namiesto kladnej odpovede a stretnutia zo speváčkou skončil v putách, nakoľko jej ochranka hneď zareagovala a zavolala políciu.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Toto však nie je prvýkrát, čo sa jej stalo niečo také. V roku 2018, vtedy 27-ročný, Leon preskočil plot a vlámal sa k nej domov, kde aj strávil noc. Portál TMZ v tej dobe informoval, že mladý Leon si u nej spravil pohodlie tak, ako sa patrí.

Uprostred izby si vybalil veci a bez problémov si po tom, ako sa k nej vlámal, dal nabíjať telefón. Jediné, kvôli čomu prišiel, sa mu však nedostalo, pretože ako on sám po zadržaní priznal, len s ňou chcel mať sex.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach