Europa 2 - Maxximum muziky

Taylor Swift sa má údajne stretávať s pretekárom F1. Pieseň Anti-Hero má byť o ňom!

V šoubiznise sa šepká o novom „tajnom“ vzťahu Taylor Swift a Fernanda Alonsa. 41-ročný pretekár Formuly 1. Na tieto klebety zareagoval, paradoxne, pretekár, avšak celkom hravým a vtipným spôsobom.

Na svoj TikTok natočil kratučké video, v ktorom znie Taylorina pesnička Karma, zatiaľ čo scrolluje na sociálnych sieťach, no potom sa zastaví, pozrie sa do kamery a žmurkne. Aby toho nebolo málo, do popisu napísal Race week era, čo nadväzuje na speváčkine turné, ktoré nesie názov Eras tour.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Okrem tejto reakcie, ktorá môže byť myslená aj ako vtip, nie je jasné, či sa skutočne stretávajú, alebo ide len o klebetu. Anonymný zdroj uviedol, že dvojica sa má stretávať len týždeň a zatiaľ to nie je nič seriózne.

S príchodom tejto špekulácie, ktorá uzrela svetlo sveta len pár dní po tom, ako sa Taylor Swift a jej dlhoročný priateľ Joe Alwyn rozišli, prichádzajú na povrch aj ďalšie úvahy. Niektorí si myslia, že pesnička Anti-Hero má byť práve o slávnom pretekárovi. Čo si myslíš ty? Pasovali by títo dvaja k sebe?

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach