Europa 2 - Maxximum muziky

Spevák The Weeknd skončí! Čo je dôvod?

Abela Tesfayeho poznajú všetci ľudia po celom svete ako The Weeknd-a. Takto to už dlho asi nebude. V rozhovore pre W Magazine naznačil, že je pripravený skončiť s persónou, ktorú si okolo seba vytvoril. A mali by sme sa toho dočkať už čoskoro. Stať by sa tak malo hneď po tom, ako dokončí svoj pripravovaný album, píše portál pinkvilla.com.

Problémy zaznamenal pri natáčaní seriálu The Idol

Spevák vystupuje pod týmto pseudonymom od roku 2009 a ako on sám povedal, je pripravený na zmenu. „Práve sa nachádzam na katarznej ceste. Blíži sa čas na to, aby som uzavrel kapitolu, ktorú som začal s The Weekndom. S hudbou však úplne neskončím, bude ju tvoriť aj naďalej. Možno ako Abel, možno ako The Weeknd. Neviem, ale plánujem zabiť The Weeknda. A nakoniec tak aj urobím. Chcem byť znovuzrodený,“ povedal priamo a bez okolkov v rozhovore.

Spevák prezradil, že rozmýšľať o tomto korku začal popri tom, ako natáčal seriál The Idol, v ktorom si zahrá hlavnú úlohu po boku dcéry Johnnyho Deppa. Priznal, že kvôli tejto hereckej úlohe dokonca aj stratil hlas, avšak to pre neho nebolo to najhoršie. Na pľaci si uvedomil, že sa nedokáže odosobniť od The Weeknda.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach