Europa 2 - Maxximum muziky

Rok 2018 bude bohatý na filmové trháky. Toto sú najočakávanejšie snímky!

Husté to bude v kinách už od januára! Do kín mieri nový triler s názvom The Commuter s Liamom Neesnom.

Vo februári to bude Black Panther z dielne Marvelu. Známa komiksová spoločnosť zverejnila dramatický trailer, ktorý ste už mali možnosť na našom webe vidieť.

Začiatkom marca príde do kín Red Sparrow s Jennifer Lawrence. Filmová novinka vznikala aj na Slovensku, ktoré suplovalo Rusko. Dočkať by sme sa mali záberov z prostredia Petržalky, ale z okolia budovy Slovenského rozhlasu.

A Wrinkle in Time je nový fantasy film od Walta Disneyho, ktorý sa na strieborné plátna dostane takisto v marci. Diváci uvidia v hlavných úlohách Reese Witherspoon a Chrisa Pine-a.

Ďalší filmový sviatok je naplánovaný na polovicu júna. Fanúšikovia Marvelu sa nevedia dočkať snímky Avengers s podtitulom Infinity War. Spojenie známych komiksových hrdinov v jednom filme patrí budúci rok k najočakávanejším.

V máji 2018 príde do kín aj hudobný film A Star Is Born, v ktorom si zahrala Lady Gaga. Vo filme si zahrá aj Bradley Cooper.

K ďalším mimoriadne očakávaným filmom patrí aj Deadpool dvojka, ktorej nakrúcanie pred časom prerušili. Na pľaci sa smrteľne zranila kaskadérka. Do kín mieri aj nové Mission Impossible s Tomom Cruisom, ale aj nový Jurrasic World: Fallen Kingdom s Chrisom Prattom.

Pamätáte si animák Rodinka úžasných? Budúci rok sa jej priaznivci dočkajú druhého pokračovania.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach