Europa 2 - Maxximum muziky

Bude pokračovanie seriálu The White Lotus. Dej sa presunie do Thajska

Po internete sa rozletela skvelá správa: Dočkáme sa tretej série seriálu The White Lotus, ktorý si podmanil mnohých. Absurdné dejové linky, zaujímavé vyobrazenie postáv i skvelé herecké obsadenie, to v sebe nesie tento komediálno-dramatický seriál. Prvá séria sa odohrávala v prostredí exotického Havaja, zatiaľ čo dej druhej série sa sústreďoval na Európu, konkrétne sme sa ocitli v luxusnom rezorte v Taliansku.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Niekoľko zdrojov, ktoré majú blízko k výrobe, prezradili pre Variety, že tretia séria sa bude odohrávať v Thajsku. Po prvých dvoch sériách získal seriál skvelé ohlasy a niet sa čo čudovať. Je špecifický pre svoje záhady, aféry a tragikomické dialógy, pri ktorých nevieš, či sa máš smiať, alebo od absurdity krútiť hlavou.

Prvá séria sa točila okolo bohatstva a peňazí, druhá séria riešila problematiku sexu a predpokladá sa, že očakávaná tretia bude riešiť otázku východnej kultúry ako aj spiritualizmu, ktorý sa s ňou spája. Produkcia HBO zatiaľ k pripravovaniu tretej série nevyjadrila.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach