Europa 2 - Maxximum muziky

Black Mirror sa vracia! Nová séria bude ešte šokujúcejšia

Black Mirror je britský sci-fi seriál, z ktorého doslova v niektorých prípadoch mrazí. Zobrazuje, ako by sa mohli technológie vyvíjať a aký vplyv by mohli mať na ľudí. O to je strašidelnejšie, ak si popri sledovaní uvedomíš, že toto by raz mohla byť pravda.

Ak si však fanúšikov takýchto žánrov, máme pre teba skvelú správu. 6. séria obľúbeného seriálu bude späť a netflix.com uvádza, že pri jej tvorbe prekvapil tvorca Charlie Brooker aj samého seba.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Vždy som chcel, aby seriál Black Mirror obsahoval príbehy, ktoré sa od seba úplne odlišujú a neustále ľudí dokážu prekvapiť. Mala by to byť séria, ktorá sa nedá jednoducho definovať,“ povedal spisovateľ a tvorca, ktorý je zároveň aj výkonným producentom.

Novej série sa dočkáme po neuveriteľných štyroch rokoch. Posledná séria mala len tri časti a v tej poslednej si zahrala skvelá Miley Cyrus. 6. série sa podľa Netflixu dočkáme už v júni tohto roka a ako sa hovorí samotný tvorca, nevie sa dočkať na to, keď to uvidia diváci. Zdá sa, že sa máme na čo tešiť!

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach