Europa 2 - Maxximum muziky

Chrabromil bude mať ďalšieho člena. Herečka z Harryho Pottera je tehotná!

Bonnie Wright, ktorá stvárnila najmladšieho z legendárnych Weasleyovcov, Ginny Weasleyovú, oznámila túto krásnu novinku na svojom Instagramovom profile. Na fotke je ona, ako si drží svoje guľaté bruško a vedľa nej stojí jej manžel Andrew Lococo.

„Čakáme bábo! Tak sa tešíme, že s nimi môžeme zdieľať túto krásnu krajinu. Aká divoká a pokorná je cesta tehotenstva, keď sa meníme, aby sme vytvorili priestor pre nový život. Andrew a ja sa nevieme dočkať, kedy sa stretneme s našim bábätkom neskôr tento rok a staneme sa rodičmi,“ vyjadruje svoju radosť v popise herečka.

V komentoch sa pridali ku mnohým gratuláciám aj kolegovia z Harryho Pottera ako jej filmový brat Fred, v podaní Jamesa Phelpsa, Evanna Lynch či Scarlett Hefner. Objavili sa aj komenty typu: „Vie o tom Harry?“.

Web independent.co.uk píše, že Bonnie a Andrew sa vzali 19. marca 2022, čo oznámila o deň neskôr na svojom profile postom s popisom: „Včera bol najlepší deň môjho života. Vďaka môjmu manželovi.“

Prednedávnom sa otcom stal aj herec Daniel Radcliffe, ktorý stvárnil samotného Harryho Pottera a pomaly sa k nemu teda pridáva aj jeho filmová priateľka.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach