Europa 2 - Maxximum muziky

COMEBACK Roku! Kapela Moja Reč opäť spolu

Prešli si búrlivým obdobím vzájomných nezhôd, ale povedali si, že je načase prelomiť ľady, zahodiť staré nezhody, opäť tvoriť muziku a hlavne byť zase kamarátmi.

Asi najlepšie to vystihujú ich vlastné slová:

„Keď sa mi narodila dcéra, tak to bol úžasný pocit, malý zázrak. Tento moment spôsobil, že som prehodnotil svoj pohľad na svoj život a veci, ktoré sa v ňom udiali a aj na muziku. Keďže sme boli s chalanmi odjakživa parťáci a kamaráti, tak som im zavolal a povedal, či sa nestretneme. Prvým dôvodom bolo zapiť príchod mojej dcéry na svet :), ale aj to aby sme zabudli nato čo bolo. Stretli sme sa a hneď padali „joky“ a tá chémia bola okamžite naspäť. Veľa sme riešili muziku a mal som pocit, ako keby sa nič medzi nami neudialo“ vyjadril sa Michal Pastorok aka Delik.

„Michal mi napísal veľmi peknú správu. Stretli sme sa a zapili narodenie jeho dcéry. Bez akýchkoľvek problémov sme začali opäť hovoriť o hudbe a spolupráci. Mam z toho veľmi dobrý pocit ako keby sa vôbec nič zlé medzi nami nestalo. Atmosféra aj pri nahrávaní nových veci je skvelá. Fungujeme spolu znovu ako jedna parta, bez toho aby sme si museli niečo z minulosti vyčítať. Myslím, že každý z nás vie, kde urobil chybu. Našu „prestávku“ hodnotím pozitívne a z môjho pohľadu nám iba pomohla. Verím, že nám to vydrží a budeme spolu veľmi dlho spolupracovať“ povedal producent kapely Jožko Engerer.

„Dali sme sa dokopy tým štýlom, že sa Michal ozval Jožisovi a mne. Bol som z toho veľmi rád, pretože keď sa ľudia poznajú tak dlho, tak je smutné, keď sa to pokazí a prestane fungovať to kamarátstvo. Pre nás všetkých myslím si bolo najdôležitejšie, aby sa obnovilo to kamarátstvo. Nemuseli by sme spolu robiť ako kapela, ale to by sme neboli my a išli sme rovno do štúdia :)“ povedal Vlado Dupkala aka Supa.

Kapela momentálne zažíva tvorivé obdobie, kedy sú chalani zavretí v štúdiu a nahrávajú nové veci. „Narodenie“ nového albumu je naplánované na máj tohto roku. Chalani sa samozrejme chystajú aj na koncerty. Ich prvý špeciálny koncert budú môcť fanúšikovia vidieť na festivale HIP HOP ŽIJE v Bratislave. Na jeseň chystajú tour po SK a CZ mestách.

Ako oslavu svojho znovu spojenia si pripravili pre svojich fanúšikov nový videoklip, kde okrem nich hosťuje aj mladý slovenský talent RnB – Dano Kapitano.

Verím, že táto správa potešila všetkých fanúšikov kapely a uvidíme sa spoločne na ich koncertoch.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach