Europa 2 - Maxximum muziky

Zaži najbláznivejšie a najtanečnejšie leto vďaka Europe 2! Začíname už tento štvrtok tanečným masakrom

Toto leto bude na Europe 2 skutočne bláznivé a mimoriadne tanečné! Nech budeš kdekoľvek, v práci, na kupku, s kamošmi či rodinou na záhrade, budeme ti hrať tak, že neprestaneš mať chuť tancovať!

Leto na Europe 2 odštartujeme Najtanečnejším dňom vo štvrtok 30. júna! Mišuls a Láďo ti zahrajú songy, ktoré ťa dostanú z postele, pokračovať bude Milan Lieskovský a DJ EKG ich špeciálnym trojhodinovým vysielaním, vďaka ktorému zažiješ od 10:00 do 13:00 tanečnú žúrku kdekoľvek, kde sa budeš nachádzať a pokračovať v tanečnom moode budú aj Becca a Šorty a naši Sketch Bros!

Od 20:00 až do polnoci ťa čaká tanečný masaker a exkluzívne sety od DJ Tiësta, Davida Guettu, Purple Disco Machine či Ofenbach.

Uži si bláznivé a tanečné leto na Europe 2 spolu s nami! Doteraz sme rozdali poriadnu porciu lístkov na najlepšie európske festivaly a pokračujeme ďalej – rozdávať budeme vstupenky na top akcie, čakajú ťa aj exkluzívne rozhovory, zažiť budeš môcť aj špeciálne rande tvojich snov a pripravené máme aj špeciálne výlety, vďaka ktorým na toto leto tak skoro nezabudneš.

Počúvaj, užívaj, oddychuj a bav sa spolu s nami!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach