Europa 2 - Maxximum muziky

Rytmus o dojmoch z mega koncertu Dary Rolins: Samozrejme, že máme dobré vzťahy

Chalani zo Sketch Bros sa spojili so slovenskou rapovou legendou Rytmusom. Zaujímali ich dojmy zo samotného koncertu, ktorý nebol jeho vlastným, ale jeho bývalej partnerky Dary Rolins, ktorý sa konal cez víkend a bol vypredaný do posledného miesta.

Na margo toho, ako sa tam vlastne dostal, povedal, že bol oslovený. Čo sa týka vzťahov s Darou, má v tom jasno: „Každá z mojich bývalých frajeriek má vlastný život. Rešpektujem to. Ide sa ďalej. Bol som oslovený a dal som to,“ povedal. „O2 Aréna skoro padla, dodal. Rytmus taktiež povedal, že on a jeho ex to majú vysporiadané, no nemal potrebu sa k tomu vyjadrovať, pretože vie, že ľudia milujú intrigy.

Okrem pocitov z koncertu sa v rozhovore dozvieš aj to, čo odporúča všetkým, ktorí sa chcú venovať práci na pódiu, ale aj to, ako sa pripravujú na mega koncert Kontrafaktu, ktorý sa bude konať 23. septembra 2023 práve v pražskej O2 Aréne. V akej sú momentálne fáze a má nejaké špeciálne požiadavky? Sleduj rozhovor!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Ak si nestihol dnešnú rannú show, môžeš si ju vypočuť už teraz online ako podcast, a to na podmaz.sk alebo vo svojej podcastovej aplikácii.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

https://www.instagram.com/p/Cn9F27wtgaP/

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach