Europa 2 - Maxximum muziky

Schwarzkopf Elite Model Look 2019 pre Českú a Slovenskú republiku

Španielska sála Pražského hradu bude v utorok 27. augusta od 20:30 hostiť 23 finalistiek a finalistov súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2019 pre Českú a Slovenskú republiku.

O budúcich modelkách bude rozhodovať porota zložená z odborníkov z oblasti módy, kultúry a médií, partnerov projektu a zahraničných modelingových agentov. V porote zasadnú napríklad CEO Elite World Julia Haart, prezident Elite Model Management Vick Mihaci, prezident Women Management Piero Piazzi, či spolumajiteľ agentúr Elite Prague a Elite Bratislava, riaditeľ súťaže pre Českú a Slovenskú republiku, Sáša Jány.“Som hrdý na to, že sa projekt Schwarzkopf Elite Model Look stal najúspešnejšou platformou hľadania nových modelingových talentov v Čechách a na Slovensku. Svedčí o tom i 22% nárast účasti v rámci tohtoročnej castingovej tour v obchodných centrách,“hovorí k vzrastajúcemu záujmu Saša Jány.

Čestnou predsedkyňou poroty 28. ročníka súťaže Schwarzkopf Elite Model Look pre ČR a SR sa stala supermodelka a podporovateľka nadácie Alsa, Daniela Peštová: Som rada, že môžem v roli čestnej predsedkyne poroty podporiť nádejné talenty na začiatku ich modelingovej kariéry, dôležitú rolu hrá charizma, energia, profesionalita, ale dnes aj ich prezentácia na sociálnych sieťach.“

​I tento rok sa v exkluzívnej prehliadke predstavia topmodelky agentúr Elite Prague a Elite Bratislava, napríklad ambasádorky projektu Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR 2018, Denisa Dvořáková a Michaela Kocianová, víťazka svetového finále EML 2013 Eva Klímková, české a slovenské topmodelky Daniela Kociánová, Linda Nývltová, Barbora Brušková, Sasha Gachulincová a víťazky svetového finále EML 2014 Bára Podzimková či EML 2016 Jana Tvrdíková.

V priebehu apríla a mája sa uskutočnilo v obchodných centrách po celej Českej a Slovenskej republike celkom 25 castingov, ktoré prilákali pozornosť veľkého množstva mladých žien a mužov. Sústredenie pred samotným finále prebehne od 22. augusta v pražskom hoteli Ambassador Zlatá Husa, kde budú zároveň finalistky a finalisti ubytovaní.

Som rád, že finálový galavečer Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR otvorí dvere do profesionálneho modelingu novej generácii mladých modeliek a modelov. Tento rok sme koncepčne poňali inak než minulé ročníky a verím, že hostí poteší tento kvalitný hudobný zážitok v nádherných priestoroch Španielskej sály Pražského hradu„, dodáva Sáša Jány, riaditeľ súťaže.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach