Europa 2 - Maxximum muziky

Opica, vietnamské prasiatko, kolibrík – celebritní miláčikovia nie sú len psy

Čivava Paris Hilton, psy Oprah Winfreyovej, či havkáč Toma Hardyho sú rovnako známe domáce zvieratká ako ich celebritní majitelia. Azda najsledovanejším psom svojho času bol aj prezidenstký pes Bo, ktorého vlastnili Obamovci.

Avšak mnohé hviezdy šoubiznisu si obľúbili aj iných zvieracích miláčikov. Známa je láska Freddieho Mercuryho k jeho mačkám – v istom čase mal doma až 10 mňaukajúcich stvorení. Milovníkom mačiek bol aj zosnulý módny mág Karl Lagerfeld – jeho biela huňatá cica s menom Choupette má na Instagrame viac ako 100-tisíc followerov.

Medzi netradičnejšie domáce potvorky patrilo určite vietnamské prasiatko, ktoré mal George Clooney. Čuník menom Max odišiel do prasacieho neba už pred 13 rokmi. Slávny herec ho miloval natoľko, že mu dovolil spávať v jeho posteli.

V súčasnosti má doma prasiatko Miley Cyrus. Herec Spencer Pratt sa zase na Instagrame chváli videami s jeho kolibríkmi, ktoré sa neboja priletieť do jeho tesnej blízkosti a nechávajú sa kŕmiť. Aj kráľ rock&rollu Elvis Presley mal domáce zviera, a nie hocijaké. Jeho miláčikom bol šimpanz Scatter.

Nalaď si rádio Europa 2 aj na webe. Klikaj sem a počúvaj nenormálne dobrú hudbu.

Rádio Europa 2 na Instagrame. Klikni sem a maj všetky novinky pokope!

Europa 2 na Facebooku. Daj nám svoj LIKE. Len tak budeš vedieť, čo je nové.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach