Europa 2 - Maxximum muziky

Snoop Dogg to poriadne prepálil. VYHRÁŽAL sa známej redaktorke

Snoop Dogg na svojom Instagrame zverejnil video, v ktorom ostro kritizoval redaktorku Gayle King. Celá kauza začala okolo toho, že sa Gayle vyjadrila na adresu nebohého basketbalistu Kobeho Bryanta inak, ako by to chcel Snoop Dogg.

Fox News na svojej stránke zverejnil interview s Lisou Leslie, ktorá hrá basketbal za ženskú ligu WNBA. V tomto rozhovore sa rozoberala Bryantova kauza spojená s údajným sexuálnym zneužívaním. K sexuálnemu zneužívaniu malo dôjsť v roku 2003. Raperovi sa to nepáčilo.

Snoop Dogg sa vo svojom príbehu na Instagrame vyjadril: „Očakával som od teba viac Gayle. Rešpektuj pozostalú rodinu a stiahni sa ty k***a, predtým, ako ťa dostaneme.“ Tieto slová zazneli v jeho príbehu.

Redaktorka Gayle na jeho vyjadrenie vôbec nereagovala. Zastala sa jej aj Susan Rice, bývalá poradkyňa prezidenta USA pre národnú bezpečnosť. Susan sa o Gayle vyjadrila, že je jednou z najzásadovejších, najhúževnatejších a najférovejších novinárov na svete. Raperovi odkázala, aby Gayle nechal na pokoji. Ak pôjde proti redaktorke, bude mať dočinenie s armádou.

Redaktorka sa k danému vyjadreniu rapera nevyjadrovala, avšak jeho slov sa zľakla – spoločnosť jej všade robí ochranka.

Snoop Dogg neskôr na túto tému uviedol, že je mierumilovným a nenásilným človekom. Jediné čo ho veľmi naštvalo bolo, že redaktorka neprejavila rešpekt voči pozostalej rodine.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: foxnews.com

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach