Europa 2 - Maxximum muziky

Priznala ťažký rozchod, po ktorom musela ísť na terapiu. Jennifer Aniston ukončila 19-ročnú etapu Ellen DeGeneres šou!

V roku 2003, keď odštartovala šou Ellen DeGeneres, len málokto tušil, že sa stane jednou z najpopulárnejších a najobľúbenejších zábavných talkshows všetkých čias, a to aj za hranicami Ameriky.

Ako historicky prvá si do kresla sadla herečka Jennifer Aniston, ktorá prijala pozvanie aj na posledné natáčanie a veru, neudržala emócie na uzde. Herečka je totižto veľmi dobrou priateľkou s Ellen a poslednej show sa zúčastnila aj napriek tomu, že sa, vzhľadom na pandémiu, podobným akciám vyhýba.

Počas „posledného“ rozhovoru prebrali vzťah s jej bývalým Bradom Pittom a pokecali aj o seriáli Priatelia, ktorý Jennifer preslávil.

Rozhovory, ktoré Ellen robila, boli skutočné a priateľské a počas takmer dvoch dekád sa u nej prestriedali hviezdy z rôznych brandží. Do kresla si sadla Michelle Obama, Harry Styles, Justin Timberlake, Zac Efron a mnoho, naozaj mnoho ďalších.

Tvrdý koniec pre obvinenia zo šikany

Ellen sa rozhodla šou ukončiť po tom, ako tento rok vyplávalo na povrch, že v rámci pracovných vzťahov sa s ňou nepracovalo vôbec ľahko. Niekoľko ľudí z tímu uviedlo, že pracovať po jej boku bolo náročné a atmosféra na pracovisku bola toxická, zatiaľ čo ju obvinili aj zo sexuálneho obťažovania a nevhodných dotykov, ktoré mali byť na dennom poriadku, píše portál deseret.com.

Bol si fanúšikom Ellen? Pozri sa na zostrih toho najlepšieho, čo sa počas 19 rokov udialo!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach