Europa 2 - Maxximum muziky

Splnili si SEN! Slováci sa boli pozrieť do Google aj Facebooku

Častokrát sa pristihneme pri tom, ako sledujeme životy druhých a snívame, že raz tak budeme žiť aj my. Snívať však nestačí a ak chceme niečo dosiahnuť a splniť si svoj sen, musíme začať makať!

Zabojovali o lepšiu budúcnosť a videli Google či Facebook

A presne o tom bola aj minuloročná kampaň ČSOB, prostredníctvom ktorej ste mali možnosť prihlásiť sa do súťaže a vyhrať cestu do San Francisca. Do mesta, kde vzniklo množstvo známych filmov, je opradené mnohými legendami a patrí k najkrajším v USA. Takisto je mekkou štýlu, chutného jedla, hippiesákov, ale aj nových technológií.

Ak máš viac ako 18 rokov a si študent, táto súťaž bola presne pre teba! Stačilo si otvoriť FUN účet, odfotiť sa ako makáš a pridať fotku na Instagram s hashtagom #SENfrancisco.

Výhercami výletu sa stali Lukáš a Simona, ktorí spoznali nielen krásy tohto mesta, ale hlavnou zastávkou bola práve južná časť San Francisca prezývaná ako Silicon Valley. Boli sa pozrieť priamo v Google, kam sa bežne cez cestovku nedostanete, ale takisto videli aj Apple, Tesla Headquaters, Intel museum, Stanford či mnoho ďalších.

Zámerom ČSOB bolo prostredníctvom súťaže a celej kampane ukázať mladým ľuďom, kam to môžu dotiahnuť, ak budú na sebe poctivo makať. Hlavné je to, aby si robil to, čo ťa baví a dával do toho všetko. A uvidíš, že dvere sa ti začnú otvárať aj samé.

Makal, nezastavil sa a teraz je úspešným blogerom

Podobným príkladom je aj cestovateľ a bloger Milan alias Bez Mapy, ktorý sprevádzal výhercov na ich ceste po San Franciscu. Jedného dňa sa jednoducho postavil z kancelárskej stoličky, kúpil si jednosmernú letenku na Filipíny a začal žiť svoj sen.

„Spolu so Simonou a Lukášom sme si v v San Franciscu opäť potvrdili to, čo hovorím už dávno. Ak chceš niečo dosiahnuť a dotiahnuť to v živote ďaleko, musíš na sebe makať. Podobne, ako sa oni dvaja premakali cez príspevok na Instagrame až do San Francisca, spolu sme sa pozreli ako vyzerá Google, Facebook, Tesla a prešli sa aj po známom moste. Dôležité je začať od seba a nečakať, že úspech sa dostaví sám. Verte mi, nič nepríde hotové, či už sa to týka blogovania, vysnívanej práce alebo čohokoľvek iného.“ dodal cestovateľ Milan Bez Mapy, ktorý pravidelne prispieva so svojimi zážitkami aj na náš web rádia Europa 2.

Nezaspi na vavrínoch a sleduj ďalšie aktivity

Práve vďaka takýmto projektom, aký pripravila ČSOB v poslednej kampani sa nám otvárajú mnohé možnosti, ako si ísť za svojím snom. Tak sleduj pozorne všetky aktivity a nabudúce sa dvere otvoria možno práve tebe!

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach