Europa 2 - Maxximum muziky

Poď hrať v SKETCH BROS súťaž Bomba a vyhraj internetovú televíziu Horizon TV na pol roka ZADARMO!

V tohtotýždňovej súťaži Bomba od pondelka 28.9. do piatka 02.10. hráš o skvelú internetovú televíziu Horizon TV, vďaka ktorej môžeš sledovať, čo ťa baví bez viazanosti. Internetovú televíziu dostaneš na pol roka zadarmo a k tomu nastálo cool multimediálne centrum Xiaomi Mi TV Box S, s ktorým budeš môcť sledovať Horizon TV aj na neandroidovej televízii.

Sleduj, čo ťa baví, bez viazanosti

Horizon TV je internetová televízia, kde nájdeš všetky svoje obľúbené programy a relácie v živom vysielaní či archíve alebo filmy a seriály bez reklám vo videotéke. Jednoducho všetko, čo máš rád – na jednom mieste. Horizon TV funguje všade tam, kde máš stabilné pripojenie na internet. Prestrihni kábel a užívaj si obľúbené programy v mobile, tablete alebo PC. Nech pôjdeš kamkoľvek, dokonca si telku môžeš zobrať so sebou na chatu, na cesty, na dovolenku v zahraničí v rámci EU. Horizon TV môžeš sledovať aj na troch zariadeniach súčasne, takže už nehrozia bitky o ovládač.

A čo preto musíš spraviť?

Súťaž Bomba

Zahraj sa s moderátorom každý pracovný deň o 16:40 a možno práve ty získaš super ceny. Okrem vedomostí totiž potrebuješ aj poriadny kus šťastia. Tvojou úlohou je, na striedačku s moderátorom, vymyslieť čo najviac slov, ktoré sa začínajú na písmeno vyžrebované počítačom. Ale pozor! Časomiera bude vždy iná, takže ani ty ani moderátor nebudete vedieť, kedy zaznie zvuk BOMBY! Ten, komu BOMBA vybuchne, prehráva. Tak čo? Trúfaš si? Pošli sms v tvare e2(medzera) meno na číslo 6669 (cena spätnej sms je 0,20 Eur) alebo cez WhatsApp na čísle 0905 030 090. Stačí napísať do správy slovo Bomba.

Pravidlá súťaže

Súhlas so spracovaním osobných údajov

V spolupráci s UPC Broadband Slovakia

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach