Europa 2 - Maxximum muziky

Doctor Strange sa dočká pokračovania! Premiéra filmu bude už čoskoro

Možno si si myslel, že s Endgame to končí, no opak je pravdou. Marvel Studios má pripravených ešte veľa es v rukáve a jedným z nich je aj pokračovanie príbehu o slávnom mágovi, ktorého zbožňuje nejeden fanúšik Marveloviek. Trailer k filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness je vonku, ale to nie je všetko! Najnovšie sme sa dozvedeli dátum premiéry, ktorá je naplánovaná na 6. mája 2022.

Ak si ešte nevidel trailer, pozri si ho hneď, nech vieš, na čo všetko sa môžeš tešiť.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Ako to už býva zvykom, tvorcovia sľubujú film plný napätia a objavia sa v ňom aj známe tváre ako Rachel McAdams, no trailer rovnako ponúkol zábery, na ktorých je Elizabeth Olsen – tá stvárňuje čarodejnicu Wandu.

Strange tak bude mať na svojom konte dva samostatné filmy, ktoré nám ponúknu nový pohľad do jeho charakteru, rovnako sa tak otvára aj otázka meta-vesmíru, ktorý tvorcovia spomínali aj v predošlých filmoch o superhrdinoch.

Snímky sa tento raz chopil režisér Sam Raimi, ktorý mal v rokoch 2002 až 2007 pod palcom réžiu Spidermana. Toho stvárnil Tobey Maguire.

Doctora Strangea miluje veľa ľudí po celom svete, a tak niet pochýb, že nový film vyvolal nadšenie. Tešiť sa môžeš na skvelého Benedicta Cumberbatcha v hlavnej úlohe, ako aj na efekty, prácu s kamerou a samozrejme, aj skvelý dej a potitulkové scény. Kto sa už nevie dočkať?

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach