Europa 2 - Maxximum muziky

Majiteľka známej reštaurácie ti rozpovie šokujúci príbeh o tom, ako sa stala podvodníčkou! Videl si už nový dokumentárny seriál z dielne Netflixu?

Netflix prichádza s ďalšou dokumentárnou mini sériou, ktorá ťa fascinuje! Ak si milovníkom skutočných, zamotaných príbehov, ktoré šokovali svet, musíš si pozrieť novinku Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Majiteľku reštaurácie, Sarmu Melngailis, milovali aj celebrity, ktoré často a s obľubou navštevovali jej reštauráciu v New Yorku. Samotná Sarma v dokumente rozpovie svoj príbeh o tom, ako sa z úspešnej podnikateľky stala podvodníčka.

V snímke sa spomínajú rôzne známe mená ako Owen Wilson alebo Alec Baldwin. Práve s ním mala veľmi blízky vzťah a údajne cez jeho Twitter sa spoznala s budúcim manželom Shaneom Foxom, ktorý mal byť vtipný a zdanlivo jej veľmi dobre rozumel. Zamestnanci reštaurácie však prezradili, že ani zďaleka nevyzerali ako zaľúbenci.

Príbeh má rovnaký spád, ako mal dokument Podvodník z Tinderu. Sarma sa do Foxa zamilovala a úprimne mu dôverovala. Ten jej nasľuboval nemožné, dokonca jej a jej psovi prisľúbil nesmrteľnosť vďaka nadpozemským silám. Zlom nastal po tom, ako si od nej čoraz častejšie začal požičiaval peniaze, a to je len špička ľadovca.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Počas sledovania zistíš, že v skutočnosti nejde o Shanea Foxa, ako aj to, že jeho úmysly nie sú úprimné a mnoho ďalšieho! Je skutočne len obeť alebo si podnikateľka všetky činy uvedomovala? Na túto otázku si musíš odpovedať sám!

Zdroj: decider.com

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach