Europa 2 - Maxximum muziky

Rytmus: Na každého funguje pravidlo – Čas ukáže (rozhovor)

Vo vysielaní rádia Europa 2 môžete každú nedeľu od 12-tej do 14-tej počúvať šou Sunday session. Tentokrát bol hosťom najznámejší slovenský rapper Rytmus, vlastným menom Patrik Vrbovský.

Rytmus porozprával Osťovi o svojich začiatkoch, ako sa dostal k hudbe, čo ho inšpirovalo a kto ho doviedol k šoubiznisu. Tiež zistíš kedy prvýkrát pocítil zapnutie kamery a veľké pódium. Rytmus motivuje mladých a v rozhovore prezradil aj to, kde sa motivuje on sám.

Už tento víkend 21.septembra sa bude konať koncert Rytmusa so symfonickým orchestrom v Trnave a v Sunday session si zaspomínal na to, aký bol jeho koncert s orchestrom v Inchebe pred dvomi rokmi, pred ktorým mal obrovský rešpekt. Zaspomínal si ako mu ľudia dali standing ovation, z čoho bol dojatý a ten pocit má stále v hlave.

Časť rozhovoru bola o zápase storočia Rytmus vs. Marpo, ktorý urobil kvôli sebe a bol preňho silným momentom v živote. Momentálne prežíva najlepšiu etapu života. Má ženu, s ktorou sa milujú a syna – ich výtvor z lásky.

Onedlho bude nový album Kontrafaktu, ktorý môže opäť zmeniť celú hip-hopovú a rapovú scénu. Veľa ľudí si myslí, že album Kontrafakt NAVŽDY je najlepší v česko-slovenskej scéne. Tešíme sa na nový album.

Rytmus tiež vraví, že vzorec na úspech je o prístupe k tomu, čo človek robí. Čas ukáže, či si makal. To je pravidlo, ktoré funguje na každého. Vypočuj si celý rozhovor TU:

Pozri si aj ďalšie časti Sunday Session s hosťami:

Grimaso
Zverina
Laci Strike
DNA
Otis (H16)
Tomi Popovič
Plexo
Igor Kmeťo

ADiss
Mišo Biely
Peter Pann
Mega M
Smart (DMS)
Kali
Majself
Supa
EGO
P.A.T.
Matej Straka
Strapo
Aless
Johnny Mečoch
Separ
Čis T
Majk Spirit
Miky Mora

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach