Europa 2 - Maxximum muziky

Monika BAGÁROVÁ v spolupráci s MAGNUM predstavila novinku, ktorá v tebe prebudí VÁŠEŇ!

Prebuď svoju vášeň a neboj sa nájsť ten pravý pôžitok, pretože potešenie má viac vrstiev!

Vie to i obľúbená speváčka Monika Bagárová, ktorá sa stala ambasádorkou a tvárou Magnumu Double Gold Caramel Billionaire, tej najdekadentnejšej zmrzliny vôbec. Práve vďaka spolupráci so spoločnosťou Magnum vznikol i jej najnovší hudobný počin s názvom „Vášeň“, na margo ktorého sa Monika vyjadrila takto: „Vášeň je v živote nesmierne dôležitá. Najmä v tejto dobe. Je to sila, ktorá nás tlačí dopredu a pomáha nám nevzdávať sa. Robí z nás toho, kým skutočne sme. S vášňou by sme mali pracovať aj hľadať v živote radosť, nemali by sme sa báť v sebe objaviť a ukázať svetu každú vrstvu našej osobnosti. Je mi potešením spolupracovať s tými, ktorí ctia rovnaké hodnoty ako ja. Magnum teda bol pre tento projekt jasná voľba.

​​A čím je nová zmrzlinová pochúťka tak výnimočná? Magnum Double Gold Caramel Billionaire ponúka toľko vrstiev luxusu, ako nikdy predtým! Jeho unikátna príchuť bola starostlivo pripravená s veľkým množstvom dekadencie a vďaka tomu poskytuje tým, ktorí hľadajú potešenie, ten pravý pôžitok. Tajomstvo zmrzlinového zážitku je v spojení zamatových vírov dvoch delikátnych zmrzlín príchute sušienka a pekanový orech, poliate polevou zo slaného karamelu a zakončené sušienkami a chrumkavou polevou z Gold čokolády.

Teraz sme ti už určite dostatočne pošteklili chuťové bunky, poď si vypočuť horúci singel Moniky Bagárovej, pri ktorom ťa schladí novinka Magnum Double Caramel Gold Billionaire!

https://www.youtube.com/watch?v=mdC8xHwE3Tc

V spolupráci s Magnum

Zdroj: Europa2

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach