Europa 2 - Maxximum muziky

Obrovský úspech mladého Slováka: Andrej vyhral svetové finále Elite Model Look 2019!

19 ročný Andrej Chamula, víťaz národného kola Schwarzkopf Elite Model Look 2019 za Slovensko, vyhral svetové finále Elite Model Look v Paríži. Spolu s ním obsadila prvé miesto Yireh Fernanda z Dominikánskej republiky.

Do francúzskej metropoly prišli finalisti z celého sveta, ktorí v priebehu niekoľko denného sústredenia absolvovali workshopy, fotenia, prednášky o práci so sociálnymi médiami, zdravom životnom štýle a trénovali chôdzu a choreografiu pod vedením profesionálov z oboru. Finalisti boli ubytovaní v luxusnom Hôtel du Louvre v samotnom centre Paríža.

Finálový večer, ktorý sa konal v Palais de Tokyo v pondelok 18.11.2019, kde sa na hudobno módnej show všetci finalisti predstavili porote a 400 vybraným hosťom. V porote zasadli po boku CEO Elite World Julie Haart taktiež prezident Elite Model Management Vick Mihaci či castingový riaditeľ Piergiorgio Del Moro. Medzi hosťami bola taktiež topmodelka Michaela Kocianová a Ema Mullerová.

Saša Jány, riaditeľ súťaže Schwarzkopf Elite Model Look pre Českú a Slovenskú republiku, hovorí: „Mám z tohto úspechu obrovskú radosť. Potvrdzuje to pozíciu súťaže projektu Elite Model Look ako najúspešnejšiu platformu hľadania nových tvári na Slovensku a v Čechách. Andrej svojim víťazstvom nadviazal na úspechy celosvetových viťaziek Čiech a Slovenska. Veľmi mu prajem tento skvelý štart vo vrcholovom modelingu. Andrej je inteligentný, charizmatický, moderný typ muža, ktorý má okrem správneho looku rozhľad a skvelú komunikáciu.“



Zdroj: Rádio Európa 2

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach