Europa 2 - Maxximum muziky

Známa fashion influencerka Lil Miquela zažiarila v kampani pre svetoznámu značku

Tentokrát ide o skutočne zaujímavú spoluprácu s virtuálnou infuencerkou Lil Miquela. Tá zahviezdila v kampani I SPEAK MY TRUTH IN #MYCALVINS. Mottom tejto kampane je sloboda s možnosťou sebavyjadrenia osobnosti. Práve tieto aspekty majú v človeku nabudiť pocit autenticity a jedinečnosti jednotlivca, ktorý by mal byť sám sebou v každej situácii.

Ak si na Instagrame a sleduješ aktuálne trendy a novinky zo sveta, fenomén menom Miquela Sousa ti nemohol ujsť. Ide o počítačom vytvorenú osobnosť, ktorá predvádza svoj vycibrený módny vkus v dizajnérskych kúskoch, ktoré kombinuje so streetwear značkami.

A to, že jej ide karta, tak o tom svedčí aj počet jej sledovateľov – tých je bezmála 2 milióny. Miquela si tak získala srdce nejedného fashion nadšenca a veselo predvádza outfity, ktoré inšpirujú davy. Pôsobiskom tejto výraznej postavičky je Kalifornia a Los Angeles.

S populárnou módnou značkou spolupracovalo množstvo známych osobností a Miquela patrí k poslednému členovi kampane. Spoločne s Miquelou si to pred fotoaparátom strihla aj supermodelka z mäsa a kostí, Bella Hadid. A to, že kampaň zaťala do živého, dokazujú pozitívne ohlasy fanúšikov z celého sveta.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach