Europa 2 - Maxximum muziky

Ako sa osamostatniť raz a NAVŽDY? TÁTO lokalita v Bratislave vám zaručí lacné a kvalitné bývanie

Dať zbohom mama hotelu je pre mnohých mladých ľudí alebo pre tých, ktorých trápia finančné suchoty iba nesplniteľnou víziou. Odteraz je ale všetko inak. Vďaka projektu Ovocné sady si prídu na svoje všetci tí, ktorí chcú mať vlastné bývanie a neutratiť majland.

​Exkluzívna obytná štvrť bude lokalizovaná v mestskej časti Trnávka pri Ivanskej ceste. K spokojnosti každého šťastlivca, ktorý sa rozhodne žiť v tejto podmanivej lokalite bude prispievať park so zeleňou, ihrisko, ideálna občianska vybavenosť a aj komunitný gril. Bezkonkurenčná cena, prvotriedne stavebné materiály, verejná škôlka – toto všetko a ešte oveľa viac ponúka tento geniálny projekt.

A skutočnosť, že architekti mysleli aj na teba, dodáva týmto bytom ešte väčšie čaro. Na svoje si prídu samotári, pre ktorých budú k dispozícii jednoizbové byty, ale aj páry, prípadne rodiny s deťmi, ktoré sa môžu vytešovať z nových dvojizbových alebo trojizbových bytov.

Ak budete chcieť zájsť na kávu alebo do obchodu, 15 minút vzdialené centrum mesta je nesporne obrovskou výhodou. Alebo môžete siahnuť po alternatíve – na prízemí bytových domov nájdete obchodné prevádzky a kaviareň.

Musíte uznať, že žiť na vlastnú päsť nebolo jednoduchšie.

V spolupráci s Ovocné sady.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach